Για να μιλάει η επιχείρησή σας ελεύθερα με όλα τα κινητά.

kliseis-pros-kinita
kliseis-pros-kinita

Για να μιλάει η επιχείρησή σας ελεύθερα με όλα τα κινητά.

Τηλεφωνία

Πλέον συνδυάζοντας την υπηρεσία Nova 2 PLAY Professional, με κλήσεις προς κινητά δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση σας, να καλεί ελεύθερα σε όλα εθνικά κινητά, από όλες τις τηλεφωνικές της γραμμές.

Κλήσεις προς Kινητά

Τηλεφωνία κλήσεις κινητά 2play prof

Τηλεφωνία
Με τις κλήσεις προς εθνικά κινητά η επιχείρηση καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, με το μέγιστο οικονομικό όφελος.
  • Ακόμα και αν εξαντληθεί ο δωρεάν χρόνος ομιλίας της επιχείρησης σας προς κινητά, η χρέωση της επιχείρησης δεν ξεφεύγει ποτέ, γιατί για τις υπόλοιπες κλήσεις προς κινητά θα υπάρχει πολύ χαμηλή χρέωση (0,0316€/λεπτό).
  • Οι κλήσεις προς κινητά που παρέχονται συνδυάζοντας την υπηρεσία Nova 2 PLAY Professional είναι από 1.500 μέχρι 2.500 λεπτά ανάλογα με το συνολικό αριθμό των καναλιών φωνής που έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της υπηρεσίας και καταναλώνονται από το σύνολο των καναλιών φωνής της υπηρεσίας.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 55 του Ν.4389/2016.